Langetved
Gitte har lavet vort stamtræ

Søster Gitte har her lavet min mors stamtræ, for morbror Frits samt kusine Conny og hendes børn mangler samt Gitte, Tim og jeg mangler samt vores børn. 

Nb. Men navnet starter ved Niels Jessen Langetved fra 1842, som går videre til Jes Peter Andersen Langetved fra 1868-1915 som er min morfars far

Erik Niels Langetved født 17 maj 1907
Han har navnet fra Landsbyen Langetved, han arbejdede som fyrbøder på Solbjerg Mejeri gik på aftenskole og læste til Kedelpasser, som han arbejde med indtil han gik på pension i 1974, han boede på Fredtoftevej i Hvidovre sammen med Edith i en ældre bungalow, som han resturede og byggede om på, han lavede alt fra vinduer til døre selv, hans have og græsplæne samt hæk var altid veltrimmet og uden ukrudt, hans Volvo Amazone lavede han ekspantions beholder på, og sådan lavede han mange små ting om.

I 1982 flyttede de i lejlighed i Humlebæk for at kunne rejse mere de tog til Tyskland, Østrig og Italien, men han manglede sin have, hvorfor han købte hus på tvangsauktion på Karlshøjvej i Lynæs ved Hundested, det så farligt ud, men han snart fik snart sat skik på hus og have, han døde 9 marts 2000 og blev 92 år.

Min faster Edith Jensen med morfar Erik Langetved
Edith Jensen, var min morfars samlever resten af livet, de havde mødt hianden på Solbjerg Mejeri, hvor Edith også arbejdede, senere skiftede hun job og kom til Lunbeck og blev Arbejdsleder for pakkeriet indtil hun stoppede i 1974 som 53 årig, da min morfar fyldte 67, sammen rejste de og levede livet, Edith var min faster og mormor på en og samme tid, her havde man det godt altid gode og dyre gaver.

Edith var ud af en søskneflok på 14 fra Nørre Åby på Fyn og Paul min far var en af de yngste brødere.

Edith døde i 14 november 2004 og blev 83 år.
Frits og Ellen Langetved

Eriks børn Frits fra 1936 og Ellen fra 1939

Erik blev skilt fra Sigrid på dette tidspunkt, hvor dette billede er taget under krigen.

Frits Langetved som soldat

Frits fik en datter Conny som er fra 2 februar 1962, han var Taxa vognmand i Amager Taxa og havde vogn nr. 3062 i mange år. Han boede på Ægygtensvej 14 i et ældre sommerhus, hvor han bygge hus i 60serne og igen et nyt på nr. 11 i 70serne, og da Ellen og Paul også byggede på Nilensvej 12, så byttede Frits og Paul en 21 fods damjolle fra Dragør til en lastbil, for selv og hente byggematrialer til begge huse med den + nogle andre Frits kørte lidt for, den blev efter brug byttet til fliser til begge huses indkørsler, de købte en ny båd "slup fra Holmen", som de byggede kahyt på.

Frits giftede sig med Gunni i 1972.

I 1980 flyttede Frits til Spanien i et færdigt hus, Casa Gunni, Camino Los Cuevas, La Loma Baja, 29640 Fuengirola, det holdt kun nogle år så fandt Frits et gamelt landhus, som han byggede om på i nogle år, men kom hjem igen og købte hus i Haveforeningen Engly, have nr. 78, som han igen byggede videre på, her købte en cykelforretning på Øresundsvej, som han drev indtil han gik på pension, hvor han så købte et ældre husmandssted og flyttede til Tågerup på Lolland, Sognevejen 9 dette byggede om på indtil sin alt for tidlige død januar  2008, Frits blev 72 år og var en rigtig handymand, der kunne og ville lave alt, lige fra huse til biler og både.

Ellen Langetved

Ellen blev gift med Paul og fik 3 børn, Jan fra 1958 Tim fra 1961 og Gitte fra 1968, og boede i lejlighed Krudttårnsvej 155 st. i Strandparken i Dragør på Amager, hvor de købte byggegrund i 70serne på Nilensvej 12 på vest Amager og byggede samme hus, som Frits på Ægyptensvej 11. 

Ellen blev skilt i 1975 og flyttede til Lynæs ved Hundested med Tage, som også var Taxa chauffør og som hun giftede sig med i 1997, hun var Taxa Chauffør og blev sennere vognmand og kørte døvebørn for amtet til døveskolen indtil hun gik på efterløn, i dag maler hun og laver andet håndarbejde, som kan ses og opleves på hendes hjemmesiden.: www.ellens-hobby.dk

Ellen og Paul med Jan Langetved Jensen
Vi boede i rækkehus på Markvænget 42 i st. Magleby, senere flyttede vi lejlighed i Strandparken Krudtårnsvej 155 st. i Dragør, hvor Tim og Gitte kom til.

Paul arbejdede hos SAS i og en del år DDRS Det Danske Rengørings Selskab inden det blev til ISS i lufthavnen, i 1980 skiftede han tilbage til SAS og forsatte som arbejdsleder indtil han gik på efterløn som 60 årig efter et langt arbejdsliv i lufthavnen han døde i 5 marts 2003.

Han var en meget afholdt arbejdsleder af alle medarbejdere, som aldrig var urimlig. Han skiftede sennere motorbåden ud en til sejlbåd, en Carina Family C på 20 fod, som var en lille turbåd, der lå i Kastrup ny lystbådehavn, hvor han brugte meget tid på Øresund og ture til Flakfortet samt Sundby sejlforening, hvor man spiste godt.                                                                              
Jan Langetved Jensen

Jan fik en søn i 1988 Anders med Lena Bjerre Madsen, som var datter af Hundested Taxa og busser, Anders fik aldrig navnet Langetved, som det bemærkes, så har jeg siden hen slettet Jensen for og bruge Langetved.
Jeg arbejde i lufthavnen hos SAS, i 1989 gik jeg fra Lena og købte hus i Lynæs, i samme periode blev jeg valgt ind som bestyrelsesmedlem i SID transport Fr.værk afd. og efterfølgende medlem af Socialdemokraterne i Hundested og sad som bestyrelses medlem i 2 perioder og i AOF Fr.værk-Hundested, dette var en spændene tid med Bent Sørensen som Borgmester, der kæmpede for Grenå-Hundesteds færgeforbindelse og en ny hurtigfærge, men der var så mange problemer med den nye færge så det stoppede, efter Bents tid var jeg med til og pege på Hans Swennesen som ny Borgmester, som har siddet lige til komunnesamlægningen med Fredeiksværk.
Faktisk var min farfar Brøndgraver Laust Jensen fra Nr. Aaby på fyn også trofast Socialdemokrat han døde i 1961, så jeg husker ham ikke, mit politiske virke stoppede, da jeg startede med og køre turist, hvor man aldrig er hjemme.

Siden endte jeg også som Chauffør med Turist bus og Taxa samt handicap bus, idag er jeg ansat som Kasernearbejde ved: Den Konglige Livgarde i Høvelte.                          

Jan, Tim og Gitte billedet er fra 1969
Jan er fra 6 marts 1958, og Tim er fra 13 marts 1961 Gitte er fra 29 juli 1968.

Tim omkom ved en trafikulykke ved Ørting ved Odder i februar 1994
han fik 2 børn Morten fra 1981 og Lea  med Anette, som han blev skilt fra, de har skiftet efternavnet Langetved ud til Rasmussen og de har ingen kontakt til os længere. 
Conny og Frank

Conny og Frank fik 2 piger Pernille og Carina, Conny og Frank er siden hen blevet skilt og Conny blev gift på ny og har fået 2 tvillinger og skilt igen, hun bor i Holeby på Lolland med sine piger.

Conny er på Facebook

Pernille og Carina
Conny og Franks piger Pernille og Karina er døbt Langetved som mellemnavn, og er de yngste til og videre føre navnet Langetved.

Pernille og Karina er på Facebook
Gitte og Jan

Fra Gitte og Jan bryllup den. 20 maj 1995, som foregik på Dragholmslot.
Dette er Gittes far Paul og Ellen Gittes mor står op, Gitte og Jan har fået 2 børn Piet og Celica.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Maibritt Stannius | Svar 24.10.2011 21:04

hej jeg fandt denne side da jeg er ved at lave et stamtræ selv og min morfar var Laust Jensen, jeg er jeres kusine maibritt stannius fra Nr.Åby.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.11 | 13:13

Hej med jer
Jeg har fået den geniale ide at forsøge at lave en mini samling af modelbiler
jeg har haft i gennem årene (“rigtige “ biler)
Hvor er bedst at søge

...
13.09 | 23:09

Hej Jan
Har du stadig denne super flotte Toyota 2000GT ?

...
05.09 | 10:28

Hej

Hvorfor kan jeg ikke se Jørgens tlf nummer

...
20.05 | 13:39

uha det bliver ikke sådan lige med det samme, jeg har 450 modelbiler som jeg håber og få tid til at få taget nye billeder af her til hjemmesiden i 1:18

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE