Forårsbakken 15
ny anlagt indkørsel og have
Vores hus og have
Huset er et Randskov hus fra 1977 vi købte det i 1998 af Familien Wedel, Elsebeth sider i byrådet for de Konserative i nu Halsnæs komunne, svigerforældrene havde tidligere Lynæs Købmandsgård på havnen, så vores hus er kendt på Købmand Wedels gamle hus.

Farverne på vinduer og gavle var grå og taget brunt det var bare så grimt og kedeligt. Haven var dødsyg og meget kedelig og kun græs vi fik fældet 2 store fyrtræer samt et dødt kirsbærtræ, hvilket gav lys og luft, indkørslen var for smal kun en bils brede.
se billede under mappen Lundeborg 2003.

Vi satte en haveakitekt samt Anlægsgartner på opgaven, billederne viser huset med nyrenset og malet tag, vi fik fuget huset om pågrund af murbier samt revet læmuren ned på gavlen, da vi fik anlagt ny terrasse der, den gamle overdækning blev også revet ned og erstattet med en ny halvlukket i glaselementer mod nord og vest siden med åbning mod syd med terrassen og haven, her ses staudebedet med lavendel kanter vores trædesti med bregnerne og terrassen med rundning og bedkant. Hele vores have har kostet os 130.000 kr. se også billederne i mappen forår 2007

belægningen med bue svinger sig op til hoveddøren med 2 bede imellem, der er lavet en trædesti af marksten og trædebregner gennem bedet til lågen som fortsætter om i haven til terrassen, der er buskbom, taks og hortensia, laurbærkirsbær samt et søjlekirsbærtræ og juletræ, der snart er blevet for stort til lyskæder i forhaven.
Dette billede er fra 2003


Hækken er skåret ned i halv højde og vi har fået instaleret g4s villa alarm med pågrund af indbrud, "mens vi sov".

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.11 | 13:13

Hej med jer
Jeg har fået den geniale ide at forsøge at lave en mini samling af modelbiler
jeg har haft i gennem årene (“rigtige “ biler)
Hvor er bedst at søge

...
13.09 | 23:09

Hej Jan
Har du stadig denne super flotte Toyota 2000GT ?

...
05.09 | 10:28

Hej

Hvorfor kan jeg ikke se Jørgens tlf nummer

...
20.05 | 13:39

uha det bliver ikke sådan lige med det samme, jeg har 450 modelbiler som jeg håber og få tid til at få taget nye billeder af her til hjemmesiden i 1:18

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE