Weber Klubben
Weber grill
Første gang vi smagte steg grillet på en Weber kuglegrill, ja så måtte vi også have sådan en, vi lagde ud med One-Touch Gold 57 med diverse tilbehør og har haft meget glæde af den i nu flere år, men vi savnede jo bordet som Performerén har, så nu har vi købet den med gas-tænding for, at lette optændingen og fik termometer i låget, hvilket er en rigtig god ting, at kunne følge med "uden og skulle lette låget flere gange"og tabe varmen, siden hen den nye grill blev registeret på Webers hjemmeside fik jeg øje på Weber Klubben, som er en større interesse klub med mange aktive medlemer, som deler ud af masser gode råd om tilbehør og grill opskrifter på www.weber-klubben.dk 

Så man behøver ikke og købe Jan Glæsels grill-bøger, selv om de er rigtig gode, men meget kan hentes hos Weber-klubben.

(låget til 57 med termometer kan også købes via Weber klubben)

Manden og konen sidder i haven og griller. Manden sidder og betragter sin hustru, da han pludselig udbryder : Gud, din røv er jo lige så stor som Weberen.

Konen bliver møgfornærmet og stemningen daler lidt. Som aftenen skrider frem bliver manden mere og mere opstemt.

Da de kommer i seng kan han ikke holde nallerne fra lillemor, men hun vender sig bare om og siger : Synes du ik´ det er spild af tid at tænde op i den store Weber for sådan en lille pølse.

Jette letter låget på vores gamle One Touch Gold 57, for og se til lammekøllen
Den nye grill
Nu skal vores gamle grill med os på camping, da sommertid er grill tid, andre bruger den hele året, mens andre igen mere er til gas-grill, men de giver ikke den samme lidt røget smag som kul-grillen, hvilket vores Norske gæster Flemming og Annette også blev lidt bidt af, da de for det meste kun bruger gas-grill i Norge.
Vores nye Performer med termometer i låget gastænding og købt i jem og fix for 2595,-kr., hvilket er meget billigt, da de koster over 3000,-kr. uden cover!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.11 | 13:13

Hej med jer
Jeg har fået den geniale ide at forsøge at lave en mini samling af modelbiler
jeg har haft i gennem årene (“rigtige “ biler)
Hvor er bedst at søge

...
13.09 | 23:09

Hej Jan
Har du stadig denne super flotte Toyota 2000GT ?

...
05.09 | 10:28

Hej

Hvorfor kan jeg ikke se Jørgens tlf nummer

...
20.05 | 13:39

uha det bliver ikke sådan lige med det samme, jeg har 450 modelbiler som jeg håber og få tid til at få taget nye billeder af her til hjemmesiden i 1:18

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE