Adria Unica A 432 PX fra 1999

Den. 16 juli 2009, Dette blev dagen, hvor vi var hos Bije og se på byt til nyt, det lokker jo, og vi lod os da også friste til en ny Wilk S 3 450 FS model 2007, som lige rummer det ekstra, som vores Adria fra 1999 manglede i finis samt kvalitet, så det var et godt og lidt dyrer bytte vi gjorde, "men også til den bedre side"

se mer på. www.bije.dk  eller på.: www.wilk.dk   www.dk4.dk

www.campingferie.dk   www.dcu.dk
   www.rejsejournalisten.dk

Vores nye Wilk S 3 450 FS fra 2007

Vi fik vores nye Wilk hjem i går, så hele dagen i dag er gået med og pakke ud og pakke ind til vores kommende sommerferie, det var vedmodigt og tage afsked med vores Adria, som vi havde så mange glæder med, men nyt er dejligt.  Vores nye Wilk har indbygget gasovn, hvilket spare turen efter morgenbrød, (men avisen skal stadig hentes)

søndag den. 2 august 2009

Ferien starter hjemme fra og bilen er godt læsset og med cyklerne på taget, da Tacumaén kun må trække max 1200 kg, og Wilk´ens engenvægt er 1100 kg, derfor
skulle Daewooén virkelig arbejde med mange omdrejninger og hypggige gearskift især i modvind og op ad bakke, (bl.a derfor har jeg heller ikke ville tage chancen for og tage campingvognen med til Norge, selv med vores Adria kun havde en lille egenvægt på 750 kg og 1000 totalvægt).

Vores nye Hyundai I 30 CW 1,6 CRDI

🙂  Søndag var vi ude og prøve køre vognen, det stormede godt, så fik vi prøvet dens vindfølsomhed, hvilket ikke gav problemer overhovedet (den kørte som en drøm, og med et godt kraft overskud 90 Hk og 235 Nm og pludselig var jeg oppe på 110 km/t uden og fornemme det, naboen Gert har da også flere af de dyre billeder, som poliliet tager, så man skal passe på med hastigheden).
Fredag den.9 oktober skrev vi slutseddel på købet af Hyundai i 30 CW 1,6 CRDi med Plus Pakke, der består af ny 6 trins gearkasse, 16" alufælge, sædevarme og rat og gearknop i læder til kun 219.995,-kr. + pakken har en værdi af 15.000,-kr.+ vinterdæk på fælge, ydere mere gives der 5 års garenti med frie kilometer samt 30.000 km. mellem hvert service, årlig ejerafgift på kun 2600 kr.
Vi får den første bil, som er solgt i Hundested til levering onsdag den. 21 oktober i Indigo Blue metalfarve samt en rustbehandling, monteret træk med 13 polet stik, som passer til campingvognens.


Faktisk har den kun givet gode positive oplevelser på hele paletten, den kørte 18 km på literen fra starten og er nu steget til 20 km, så den kan nok holde sine lovede 21,3 når den er kørt rigtig til, og svag og doven er den langt fra, så pas på farten den trækker som en hest spakker tros sine små 90 hk.

Den er kåret til og være Danmarks billigste campingvogns trækker til kun 2,28 kr pr km.

www.hyundai.dk/camping

Og den har halveret min brændstofregning til nu kun 1250 kr for den første måned, så jeg kan kun anbefale denne bil på det kraftigste og med denne overbevisning, at den ikke er kedelig eller skuffende på nogen måde, her har alt bare virket uden problemer af nogen art.


Nb. Julegave indkøb den 23 december, der fandt jeg ud af, at min bil havde auto alarm da jeg ikke fik smækket bagklappen rigtigt tja´ så var der lys og lyd på, aldrig er jeg blevet mere overrasket, for instruktionsbogen indeholder mange modeller med ordne, "hvis er monteret", så derfor har jeg ikke haft lige nemt ved og finde lige min bil/model og type ud fra stelnummert bogen.

Jeg oplevede den lugtede varm brændt og ossede, det var meget normalt, "da den har partikelfilter", som automatisk bliver brændt af når tid er, og da jeg ikke kunne finde fejlen (så jeg kørte på værksted i min uvidenhed da jeg jo ikke viste bedre)

Faktisk køre den meget sikkert gennem sneen uden nogen unoder i onsdagens voldsomme snefald, hvor andre også uden vinterdæk havde det meget svært.

Af nyttigt ekstra udstyr kan jeg anbefale stænklapper foran og bag på bilen, for de begrænser meget af snavset fra forhjulet langs siden og det fra baghjulene der suges op på bagenden af bilen, så den kan holde sig pænere og renere længere.

Nye EU plader

🤩 Vi fik de nye EU-nummerplader på AF 30 545, er et nemt nummer at huske, der har været nogle smil og negative røster over nummerpladen, men jeg slipper for DK-skiltet og Danmark er for lille til og stå uden for EU, så hvorfor ikke skilte med, at vi er en del af EU???

NB. Men en lille forskel gør det, nemlig, at mange med trafikkanter ser nummerpladen, "som en udlænding" og holder afstand eller vælger at skifte anden vognbane, hvis man ikke skynder sig og overhale.

Anne Vibeke prøvekøre bil+campingvogn


Wilk S3 FS

Er hele vejen igennem gennemført
og man får meget campingvogn for pengene.
-Denne campingvogn er absolut værd at se nærmere på,
hvis man går efter en klassisk indretning med dobbeltseng,

køkken, toilet og siddegruppe, der er ideel til et par, 
men campingvognen ikke stor, hvis man ikke har fortelt på,
men den er en perfekt rejsevogn.Fleksibel stue, der er bagerst i vognen lige over for indgangen, er yderst fleksibel.
Først og fremmest er det en almindelig siddegruppe. Pulten i midten kan fjernes så man får en større siddegruppe, hvilket er en fordel når man har besøg.
Pladserne er dog ikke så dybe og derfor bedst til børn.
Hele siddegruppen kan slås ned, så man får en ekstra dobbeltseng.
Der er god belysning og myggenet i alle vinduer.

🙂
Campingvognen er testet på en to ugers campingtur til Rom.

Se den også i TV-programmet "Anne-Vibeke Rejser - Rom

 

 

 

Turen til Norge

Turen op gennem Sverige til Dokka i Norge klarede Hyundaien rigtig flot uden mangel på trækkraft og alligevel med en god økonomi på brændstofsiden, den kørte mest i 5 gear, men var også i 3 og 4 gear enkel steder bla. blev Hallansåsen klaret i 3 gear med 80 kmt forbi lastvogne, og rent faktisk mærkede jeg ikke ret meget til vi havde Wilken med på krogen, så dette er en god kompination af bil og campingvogn med pil op ad. 🙂

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.11 | 13:13

Hej med jer
Jeg har fået den geniale ide at forsøge at lave en mini samling af modelbiler
jeg har haft i gennem årene (“rigtige “ biler)
Hvor er bedst at søge

...
13.09 | 23:09

Hej Jan
Har du stadig denne super flotte Toyota 2000GT ?

...
05.09 | 10:28

Hej

Hvorfor kan jeg ikke se Jørgens tlf nummer

...
20.05 | 13:39

uha det bliver ikke sådan lige med det samme, jeg har 450 modelbiler som jeg håber og få tid til at få taget nye billeder af her til hjemmesiden i 1:18

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE